Børnetøj


Renleg.dk er kendt for at have mærker, hvor der er anvendt de bedste materialer, som er GOTS certificeret, hvilket er de højeste og strengeste krav indenfor økologi. Vi har mærker som Mikk Line, Engel, Pure Pure, Hirsch og der er både vinter- og sommertøj. Hos Mikk Line er der bl.a anvendt recycled materialer, hvilket betyder at der også bliver sparet på miljøet. Engel står bare for det ypperste ifht uld. Det er økologisk højkvalitets merinould og findes ikke bedre. Det er i luksusklassen. Hirsch er kendt for deres lækre strømper og strømpebukser og her er der ligeledes anvendt de bedste uld/bomuld stoffer, som også er GOTS Certificeret. Pure Pure er luksus sommertøj i lækre bløde bomulds- og hørstoffer. Det er UV-beskyttet og i høj kvalitet. 

Værd at vide om Børnetøj ...
Renleg.dk's tøjmærker:


Engel Natur:


Er kendt for at lave det lækreste, bløde babytøj i uld, uld/silke og bomuld. Deres tekstiler er GOTS certificeret, hvilket er de højeste og strengeste krav indenfor økologi. Vælger du børnetøj fra Engel, er det lavet i økologiske materialer, og som er helt uden skadelige kemikalier. De økologiske materialer er bl.a Merinould/Silke og økologisk bomuld. Det findes bare ikke bedre. Engel Uld er Tysk, og det er af meget høj standard, hvilket vi lægger meget stor vægt på hos Renleg.dk. Vi har et bredt udvalgt af undertøj, nattøj og overtøj til de små. Vi har desuden skiundertøj voksne.


Mikk Line:


Termosæt:


Lækre og bløde termosæt fra Mikk-Line - det perfekte valg til aktive børn. Vores Termosæt er vandafvisende og har et reflekslogo, der sørger for, at dit barn kan ses i mørke.
Forstærkninger på knæ og taske gør bukserne ekstra slidstærke.
 


Regnsæt:


Smarte og funktionelle regnsæt fra Mikk-Line, der holder dette barn tørt.


Regntøjet er udstyret med refleksdetaljer for at sikre, at dette barn færdes sikkert, når det er mørkt. Regnsættet er naturligvis både vand- og finderæt og forhindrer derfor i at vand og vind trænger igennem stoffet.
Buksen er med fodstropper, som holder buksen under gummistøvlen og fødderne tørre. Derudover har regnbukserne justerbar seler, der dækker godt op foran og bagpå.

Fordele:
• Vand- og vindtæt regntøj, der gør, at dit barn er tørt
• Refleksdetaljer sørger for, at dit barn færdes sikkert ude i mørke
• Svejsede sømme forhindrer vandet i at trænge igennem syninger
• Buksen er med justerbar seler og fodstropper, der dækker godt op foran og bagpå
• Af sikkerhedsmæssige årsager kan stoppet tages af.
 


Ulddragter:


Nej tak til uld, der kradser! Disse varme ulddragter af merinould er super blød og kradser ikke. Simpelthen fordi fibren i merinoulden er tyndere end i andre varianter af uld. Det gør tøjet ultra blødt samt behageligt at have på.


Ulddragten er OEKO-TEX certificeret. Det er din sikkerhed, at der ikke er blevet brugt sundhedsskadelige stoffer i produktionen af uldtøjet.
Dragten har også en YKK lynlås, som er et kvalitetsstempel inden for lynlåse. Med andre ord: Lynlåsen holder. Ulddragten fra Mikk-Line har også lækre komfortdetaljer som hagebeskyttelse. Nogle gange kan det gå hurtigt, når man skal have jakke på, hvor mange har prøvet at opleve, at lynlåsen tager fat i huden under hagen. Det kommer man ikke til at opleve med denne Mikk-Line ulddragt, idet der er et overlay der gør at barnets hage bliver beskyttet.
 


Hirsch:


Strømpebukser og strømper/sokker er i bedste økologisk kvalitet. Hirsch laver de lækreste uldsokker og strømpebukser af 100% økologisk uld og bomuld. Ulden kommer fra Patagonien fra økologiske får. Det patagonske klima, som er koldt, passer rigtig godt til de økologisk opdrættede får. Klimaet giver langt færre problemer med parasitter, som kan være en udfordring under varmere himmelstrøg. Produktionen foregår i Tyskland, og produkterne er udelukkende produceret af rene økologiske materialer og indfarvet med plantefarver. Super høj kvalitet og lang holdbarhed, kombineret med mange års erfaring i produktionen af uldstrømper og strømpebukser gør Hirsch Natur til en af de bedste på markedet.


 


Pure Pure: 


Alt tøj fra Pure Pure er altid i 100% økologiske og rene materialer Det fremstillet i respekt for miljø og mennesker. Pure Pure skaber den perfekte balance mellem økologi, funktion og mode til børn. Derfor kan du med god samvittighed, shoppe løs i Renlegs.dk's udvalg af tilbehør til børn fra Pure Pure.