Tumling 1-3 år


Vi har et bredt udvalg af legetøj til dit barn i alderen 1-3 år. Vi har masser af godt aktivitetslegetøj, badelegetøj, biler, dukker, krammedyr etc. Vi lægger stor vægt på det er legetøj og tøj, som er økologisk, GOT-certificeret og uden skadelige stoffer. Så her kan du trygt handle. Vi har fine mærker som bObles, Grimms, Engel Natur, Ökonorm, Stockmar, EZPZ, Tiny Tot, Janod, A Little Lovely Company, Vulli Sophie Giraf, Plantoys etc. Og der er et bredt udvalg af ovennævnte produkter.

Værd at vide om Tumling 1-3 år ...
Når man skal købe legetøj/tøj til sit barn vil man jo godt købe det bedste. Det finder du hos Renleg.dk. Vi lægger stor vægt på, at vores produkter/tøj er af den bedste kvalitet uden kemi. Så her kan du trygt handle uden bekymring for dit barn eller for miljøet.


 


Vi har fine mærker og et bredt udvalg af legetøj og tøj til din tumling. Hvad med vandleg i badet eller ved strandkanten. Her finder du masser af aktivitet til dit barns leg med vand. Eller hvad med seje biler! Det har vi både fra Plantoys, Janod, New Classic Toys, Rubbabu etc. Vi har desuden seje løbecykler fra Janod, som er af bedste kvalitet. Og hvis du mangler lidt hygge på børneværelset har vi også et stort udvalg fra fx. A Little Lovely Company - Skønne lyskæder, lamper, Wallstickers, plakater etc. Vi har også meget flot udklædningstøj fra franske Carnival med de smukkeste detaljer. Alt her er opdelt i kategorier, så det er nemt at navigere i aldersgruppen.