Store børn 5-12 år


Vi lægger stor vægt på at dit barn får både legetøj og tøj uden kemi. Derfor er mange af vores produkter økologiske og GOT-Certificeret. Du kan derfor trygt handle hos Renleg.dk. Vi har mange lækre mærker som bObles, Grimms, A little Lovely Company, New Classic Toys, Rubbabu etc. samt tøj fra Engel Natur, Mikk Line, Hirsch, Pure Pure by Bauer, Fresk samt Selana. Alt vores tøj er underlagt strenge krav, og lever op til Got-mærket og økologisk merinould. Så alt vores tøj er uden kemi. 

Værd at vide om Store børn 5-12 år ...
Når man skal købe legetøj/tøj til sit barn vil man jo godt købe det bedste. Det finder du hos Renleg.dk. Vi lægger stor vægt på, at vores produkter/tøj er af den bedste kvalitet uden kemi. Så her kan du trygt handle uden bekymring for dit barn eller for miljøet.


 


Vi har fine mærker og et bredt udvalg af legetøj og tøj til dit barn. Hvad med vandleg i badet eller ved strandkanten. Her finder du masser af aktivitet til dit barns leg med vand. Eller hvad med seje biler! Det har vi både fra Plantoys, Janod, New Classic Toys, Rubbabu etc. Vi har desuden seje løbecykler fra Janod, som er af bedste kvalitet. Og hvis du mangler lidt hygge på børneværelset har vi også et stort udvalg fra fx. A Little Lovely Company - Skønne lyskæder, lamper, Wallstickers, plakater etc. Vi har også meget flot udklædningstøj fra franske Carnival med de smukkeste detaljer. Alt her er opdelt i kategorier, så det er nemt at navigere i aldersgruppen.