Ren uld 0-8 år


Engel er kendt for deres lækre Økologiske merinould og uld/silke kan bruges året rundt, da det er temperaturregulerende og svedtransporterende. Din baby vil elske det, og det vil din samvittighed også. Uld til dit barn når det skal være bedst.

 

Mikk Line siger nej tak til uld, der kradser. Merinould er super blødt og kradser ikke. Simpelthen fordi fibren i merinould er tyndere end i andre varianter af uld. Det gør tøjet ultra blødt samt behageligt at have på. Ulden er også OEKO-TEX certificeret. 

 

Hirsch her finder du økologiske strømper, sokker og strømpebukser til din baby/barn fra mærket Hirsch Natur. Du finder både et udvalg i økologisk uld, samt økologisk bomuld.

Værd at vide om Ren uld 0-8 år ...
Engel:  


 


Forkæl din baby/barns hud med blødt uld/silke fra Engel. Merinoulden er økologisk og fri for skadelige stoffer eller kemikalier. Deres tekstiler er GOTS certificeret, hvilket er en af de højeste og stengeste mærkninger indenfor økologisk produktion.Vores sortiment af Engel finder du lækkert uld dit barn, Vi har både undertøj og nattøj, eller bare som blødt og behageligt hverdagstøj til dit barn. Vi fører også de populære køredragter og todelte sæt i ren uldfleece. Dragterne er en bestseller og er det perfekte vinterovertøj til de små, da det holder dem tørre og lune i fx. barnevognen eller bæreselen, samtidig med at de er bløde og behagelige at have på. Engel er bare det bedste indenfor Uld og uld/silke til dit barn.


 


Mikk Line:


 


Mikk-Line er et dansk mærke, der producerer lækkert overtøj til børn. Hos Renleg.dk finder du heldragter, jakker og huer. Mikk Line Uld står bl.a. højt på rigtig mange forældres ønskelister, da det egner sig særdeles godt som babytøj. Med Mikk Line uld kan du klæde dit barn godt på i kvalitetstøj, som holder baby og barn varmt i løbet af de kolde måneder. Vi har mange dejlige farver i de forskellige uldprodukter til dit barn. Så kig forbi, og se om du lige finder det dit barn bare må eje. Vi har et stort udvalg også til overkommelige priser.


 


Hirsch Natur:


 


Hos Renleg.dk finder du økologiske strømper, sokker og strømpebukser til baby og barn fra mærket Hirsch Natur. Du finder både et udvalg i økologisk uld, samt økologisk bomuld. Her finder du økologiske strømper, sokker og strømpebukser til baby og barn fra mærket Hirsch Natur. 

Hirsch blev grundlagt i 1928, af restaurantejer Franz Kloppenborg i Laer tæt på Münster.


Hirsch Natur har været medlem af den naturlige tekstil scene siden dets begyndelse og har ledsaget som grundlægger og medlem af The International Association of Natural Textile (IVN).

Hirsch fabrikken er GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret og er også certificeret IVN-Best, som er den højeste globale standart for naturlige tekstiler. Hvert år kontrolleres Hirsch fabrikken af en uafhængig 3-part.