SPB Minibil - Politibil


Varenummer:  SBP-02970
Leverandør: Scandinavian Baby Products
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

89,00 dkk75,65 dkk     (Spar: 13,35 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Minibilernes søde ansigter og mange farverige detaljer vil hurtigt fange barnets opmærksomhed. De runde former og den perfekte lille størrelse gør, at barnet nemt selv kan tage fat i dem og træne deres finmotorik.


Når barnet trykker på bilen, lyser den op og spiller musik. Hver bil har sine egne unikke lyde, der gør den helt speciel. Vælg imellem 3 søde varianter.


Leg med legetøjsbiler har mange fordele, men vigtigst af alt er de underholdende og giver mange timers sjov.Motorik
Når barnet flytter den lille bil rundt, er der brug for mange forskellige bevægelser; række ud, tage fat, bøje sig og skubbe. Alle disse bevægelser træner barnets balance og koordinering.
 

Forståelse for verden omkring dem
I hverdagen ser børn mange forskellige køretøjer, og dette gør legetøjsbiler til et særligt spændende tema. Igennem legen forstærkes børnenes evne til genkendelse, samtidig med at børnenes forståelse for verden omkring dem øges.
 

Sociale færdigheder
Leg med køretøjer giver en ideel mulighed for leg med andre børn samt udvikling af sociale færdigheder såsom f.eks. kommunikation samt at lære at skiftes til at lege og vente på tur.
 

Kreativitet og fantasi
Legetøjsbiler opfordrer til kreativ leg og giver på den måde børnene frihed til at skabe en fiktiv verden, som ikke er begrænset af virkeligheden.
 

Praktisk information:
Anbefalet til 12 måneder.
Bruger 2 x AAA batterier


Mål og vægt:


Højde: 7.00 cm
Bredde: 5.70 cm
Længde: 8.30 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 530.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...