All by Voss Barnets Bog - Bogen om Mig


Varenummer:  115003
Leverandør: All By Voss
På lager: Nej - levering indenfor 7 dage

259,00 dkk220,15 dkk     (Spar: 38,85 dkk)
Antal:
Indpakning:  
BEKLAGER!  -  VAREN  ER  UDSOLGT!

Varebeskrivelse:

Bogen om mig er en ganske særlig bog til barnet. Bogen er inkluderende og egner sig til forskellige familiekonstellationer både med og uden søskende og uafhængigt af forældrenes køn eller antal af forældre. Alle typer familier kan få glæde af bogen.

 

Bogen udfyldes af forælderen med historier og anekdoter om barnet, billeder fra årernes løb, hånd- og fodaftryk, stamtræ osv. fra barnets første 5 leveår. 

 

Bogen indeholder opslag om blandt andet barnets forældre og øvrige familie, fødslen, et fint stamtræ, historier fra hverdagen, eventuelle søskende, info om barnets navn og stjernetegn, minder fra barselstiden, gæster og gaver, barnets første tegninger, hånd- og fodaftryk, søde historier fra vuggestue og børnehaven, besøg fra sundhedsplejersken, barnets vækst og meget, meget mere…

 

Derudover er der i bogen milepælekort, som kan klippes ud og anvendes til fotos. Der er også et par fine aktivitetssider midt i bogen, som gør at bogen bliver relevant at tage frem og kigge i sammen med barnet – på den måde husker man at få bogen frem jævnligt og få siderne udfyldt, og barnet bliver bevidst om, at bogen eksisterer. 

 

Det er sjovt at tale med sit barn om al den information, der skrives ind i bogen, så ønsket er, at denne bog i dén grad vil blive taget frem, udfyldt og kigget i sammen med barnet.

 

FAKTA

Hardback, soft touch-overflade, lak på titlen på forsiden.

132 blanke sider i kraftig, cremefarvet kvalitet med pastelfarvede illustrationer.

Grafisk udtryk og illustration af Annemette Voss Fridthjof.
Bogen er trykt i Danmark hos Clausen Grafisk

Grafisk rentegning: Lene Gammelgaard / Mynameislene.dk

 

 


Mål og vægt:


Højde: 1.60 cm
Bredde: 22.50 cm
Længde: 22.50 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 800.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...