Baby Einstein Magnetiske Aktivitetsklodser - Add & Stack


Varenummer:  16657
Leverandør: Baby Einstein
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

199,00 dkk
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Inspirér dit barns indre ingeniør med Baby Einstein Connectables magnetiske aktivitetsblokke Add & Stack, et byggesæt af seks STEAM-inspirerede, multisensoriske, ca. 8 cm store blokke og komponenter, der motiverer babyer og småbørn til at lege kreativt.

 

Hver komponent forbindes på magisk vis med skjulte, sikre magneter for at lære barnet om sammenhængen mellem årsag og virkning. Sæt brikkerne sammen for at høre et tilfredsstillende klik, og lad dit barn stable og bygge med klodserne. Småbørn elsker at sortere og bygge med de store klodser. Klodserne er nemme at gribe fat i og træner børnenes finmotorik.

 


Med klodserne kan dit lille barn lære om dyr, farver og tal eller lege sammen med sine venner og søskende, mens de skaber deres egne mesterværker. Sættet indeholder en rangle og populære figurer fra Baby Einstein-børneprogrammerne og -bøgerne. Saml flere Connectables-sæt for at udvide byggemulighederne.

 

Sættet er egnet fra 6 måneder. Klodserne kan tørres af.

 


Mål og vægt:


Højde: 19.56 cm
Bredde: 24.13 cm
Længde: 8.28 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 630.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...