Baby Einstein Magnetiske Aktivitetsklodser - Brigde & Learn


Varenummer:  12818
Leverandør: Baby Einstein
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

389,00 dkk330,65 dkk     (Spar: 58,35 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Inspirér babys indre arkitekt med Baby Einstein Connectables Bridge & Learn Magnetic Activity Blocks.

 

Sættet består af 15 STEAM-inspirerede, multisensoriske, store klodser og tilbehør, der engagerer babyer og småbørn i kreativ leg for at bygge strukturer som et hus, et tårn eller en bro.


Hver komponent forbindes på magisk vis med skjulte, sikre magneter for at lære barnet om sammenhængen mellem årsag og virkning. Sæt brikkerne sammen for at høre et tilfredsstillende klik, og lad dit barn stable og bygge med klodserne.

 

Småbørn elsker at sortere og bygge med de store klodser. Klodserne er nemme at gribe fat i og træner børnenes finmotorik.

 

Med byggesættet kan småbørn øve sig i at genkende bogstaver eller lege sammen med venner og søskende, mens de skaber deres egne mesterværker.

 

Dette sæt indeholder broer, skorstene, tage og meget mere samt de elskede figurer fra Baby Einstein-figurer fra Baby Einstein-børneprogrammerne og -bøgerne. Saml flere Connectables-sæt for at udvide byggemulighederne.

 

Sættet er egnet fra 6 måneder. Klodserne kan tørres af.

 


Mål og vægt:


Højde: 17.78 cm
Bredde: 27.94 cm
Længde: 20.95 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 910.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...