bObles Fisk Limited Edition - Petite Cinnamon (Grå/Brun)


Varenummer:  01-045-015-077
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

299,00 dkk269,10 dkk     (Spar: 29,90 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Fisken er lille og let, så barnet selv kan flytte rundt på den. Lige som sine større familiemedlemmer indbyder fiskeungen til at bruge sin fantasi og til at tumle, samtidig med at den kan indgå som en dekorativ del af møblementet i hjemmet.

 

Den kan bruges som en lille skammel eller som trædesten i en sjov forhindringesbane. Det lille barn kan rulle på maven hen over den eller rulle fisken af sted og derefter forsøge at fange den.

 

Det større barn sidde på den buede side og prøve at holde balancen. Man kan også forsøge at stable mange fisk til et højt tårn.

 

BObles fisken inviterer børn til leg og sjov, og den kan kombineres med andre af bObles' mange søde og sjove skumfigurer i skønne farver, så barnet får endnu flere muligheder for leg, der udvikler motorikken. Fisken passer desuden til ormen, da de har samme omkreds.

 

Dimensioner:
- Diameter: 20 cm
- Højde: 15 cm

BObles tumlemøbler er danskdesignede møbler, som er udviklet til at udvikle børns motorik og motivere dem til at bevæges sig. Møblerne er skabt til mange forskellige funktioner samtidig med at de er flotte at se på - både på børneværelset og i stuen. Alle tumlemøblerne er lavet i fast EVA-skum uden farlige giftstoffer og phtalater.

Fremstillet af:
- 100% EVA-skum


Mål og vægt:


Højde: 15.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 20.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...