bObles Myresluger - Sand Marble


Varenummer:  03-005-024-077
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

2.299,00 dkk2.069,10 dkk     (Spar: 229,90 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Myresluger Marble Nature

Det er umuligt ikke at forsvinde ind i legen, når barnet kaster sig over Myreslugers fire forskellige tumlemøbler.

Styrken ligger i Myreslugers multifunktionalitet – på få sekunder kan den transformere sig fra Gyngestol, trappe og forhindringsbane til bord og stole til teselskabet.

 

To af delene vipper, mens de to andre står fast, og det gør trappe- og skammelfunktionen til en sjov og udfordrende leg for barnet, der samtidig skal forholde sig til ændringen i bredden på trinene for hvert skridt.

 

Sæt den næstmindste del under en af de to større og pludselig har barnet og tumlingen en fantastisk gyngestol eller gyngehest.

 

Når mor og far skal lave en kop te, kan Myresluger blive til en sjov lille kravlegård, når de to store dele ligges på siden og sættes sammen.

Her kan den lille baby trygt sidde og vente på sine forældre, mens sanserne bliver stimuleret på det bløde EVA-skum.

 

Kombiner bObles Myresluger med Skildpadde og lad den siddende baby eller tumling få en sjov og sikker vippetur, eller lad Myresluger blive en del af racerbilen på Tumlebræt.

 

Når barnet skal lidt ned i tempo, er Myresluger sjov at stable – og vælte. Ligesom den er perfekt som balancebom, når den bliver lagt på siden og øves linedans.

 

bObles tumlemøbler i Marble Nature farver er en smuk og multifunktionel tilføjelse til dit hjem.

Med inspiration fra naturens elementer, smelter de varme marmorfarver ind i indretningen og giver et både legende og afdæmpet udtryk til glæde for både børn og forældre.

 

Ligesom bObles’ andre tumlemøbler, er Marble Nature-serien lavet i fast EVA-skum med en blød overlade, som inviterer til leg, fantasi og motorisk udfoldelse for baby, tumling og barn.

Samtidig fungerer de fantastisk som interiør til hele hjemmet.


Mål og vægt:


Højde: 42.00 cm
Bredde: 24.00 cm
Længde: 48.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...