Bobles Elefant - Desert Marble


Varenummer:  03-001-024-055
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

1.299,00 dkk974,25 dkk     (Spar: 324,75 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Elefant Marble Nature

Det er efterhånden svært at forestille sig et børneværelse uden den smukke og multifunktionelle Elefant, som både hjælper børnene op i højderne, giver dem sommerfugle i maven og noget sjovt at sidde på.Elefant kan det hele.

Om der skal vaskes hænder, kravles i seng eller børstes tænder, så er den klar til at lægge ryg til børnenes behov som både stol, bord eller skammel. EVA-skummet gør det sjovt og nemt for børn i alle aldre at transportere Elefant fra rum til rum alt efter aktivitet, og både design og materiale gør det overskueligt for forældrene at kigge på.Fra baby til stort barn er bObles’ store Elefant den perfekte vippe. Læg Kylling i maven og vupti, så har du den sjoveste vippe til baby.

En dejlig aktivitet på barsel til at styrke nakke og ryg, stimulere vestibulærsansen og have god kontakt og nærvær. Tumlingen kan begynde med at vippe siddende, og som modet melder sig, kan de vippe stående.


bObles tumlemøbler i Marble Nature farver er en smuk og multifunktionel tilføjelse til dit hjem.

Med inspiration fra naturens elementer, smelter de varme marmorfarver ind i indretningen og giver et både legende og afdæmpet udtryk til glæde for både børn og forældre.

 

Mål: H31 x L55 x B21cm

 

Ligesom bObles’ andre tumlemøbler, er Marble Nature-serien lavet i fast EVA-skum med en blød overlade, som inviterer til leg, fantasi og motorisk udfoldelse for baby, tumling og barn.

Samtidig fungerer de fantastisk som interiør til hele hjemmet.


Mål og vægt:


Højde: 31.00 cm
Bredde: 21.00 cm
Længde: 55.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.