Mikk Line Regntøj - Dusty Olive


Varenummer:  331387/O
Leverandør: Mikk Line
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

299,00 dkk239,20 dkk     (Spar: 59,80 dkk)
Størrelse: 
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Her er den perfekte lille regnuniform til børnene på legepladsen. Regntøjet passer perfekt til børn der elsker at lege på legepladsen i alt slags vejr, og regnsættet skal nok sørge for at holde den lille tør på kroppen. Mikk-lines regntøj er dejligt blødt fordi det er fremstillet i 100 % polyester og derefter har fået en overfladebehandling, der sikre at det er helt vandtæt. Det dejlige tætte regntøj beskytter derfor de små mod både vand og vind, og giver samtidig fri bevægelighed til den gode leg.

 

Regnbukserne

Regnbukserne til de mindste har seler og en ekstra høj kant, så de små ikke får vand ind på mave og ryg, størrelserne op til størrelse 98 har derfor en smækregnbuks. Størrelserne fra størrelse 104 og op har en bred elastik i taljen og er perfekt til børn der er begyndt selv at kunne tage tøj (og f.eks. også har brug for at komme hurtigt på toilettet). Regnbukserne har elastikkanter ved benene og i taljen, samt stropper ved fødderne til at sætte under gummistøvlerne. Nederst på venstre ben sidder en fin dobbelt refleks hele vejen rundt om benet.

 

Regnjakken

Regnjakken åbnes på fronten med en lynlås som som sidder beskyttet under en udvendig vindstolpe, der knappes hen over lynlåsen for ekstra beskyttelse mod vand og vind. Regnjakken har en praktisk hagebeskytter i toppen, så de små ikke kommer i klemme i lynlåsen. Midt på lænden bagpå, sidder fine reflekser i to buer der minder om buerne i Mikk-Lines logo. Hætten kan kanppes af og på med trykknapper og halsåbningen lukker højt op omkring halsen med en blød fleeceforing. Jakken har emlastikker ved begge ærmer samt i bunden af jakken, så den lukker helt tæt.


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...