bObles Tunnel - Rose


Varenummer:  01-019-024-110
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

1.199,00 dkk899,25 dkk     (Spar: 299,75 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Tunnel er sjov motorisk leg for alle aldre. Med bObles Tunnel får du et unikt tumlemøbel med et enkelt formsprog, der let kan forene bevægeglæde og leg med enkelhed i hjemmet.

Tunnel styrker dit barns balance og koordinationsevne. Dit barn kan f.eks. vippe fra side til side eller frem og tilbage. Læg dit barn på maven – få øjenkontakt og gyng frem og tilbage. Stå på toppen - hop ned og kravl ind under Tunnelens bro. Tril en bold igennem tunnelen eller leg titte -bøh.

Tunnel består af to dele, der kan bruges hver for sig og har de samme funktioner som bObles Elefant og Kylling. Indret børneværelset med Tunnel og få en lille stol med bord, en skammel eller en lille trappe, når reolen skal nås. Fåes i Blue, rose og grey

Størrelse:
Ydre del: h 26, d 24, l 52 cm

Indre del: h 18, d 24, l 36 cm

bObles tumlemøbler er udført i EVA-skum og er testet til børn. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles vaskes med sæbe og vand. Tag det med under bruseren eller ud på en svømmetur, da bObles kan flyde. Alle bObles tumlemøbler er unikke – de er færdiggjort i hånden og kan derfor variere i størrelse.

Da alle vores tumlemøbler er færdiggjort i hånden, er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan derfor være en smule variation i størrelsen.

 


Mål og vægt:


Højde: 26.00 cm
Bredde: 24.00 cm
Længde: 52.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...