HUSK AT WEBSHOPPEN ER åBEN I PåSKEN, OG BESTILLINGER SENDES STRAKS EFTER PåSKE

bObles Connect Blue


Varenummer:  02-009-012-220
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

599,00 dkk449,25 dkk     (Spar: 149,75 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Byg og tril!
bObles Connect består af fire cirkelblokke, der enten kan bruges separat, sammensættes to og to eller forvandles til en lang rulle.
Når blokkene er samlede, så er der ikke grænser for, hvad dit barn måske finder på for at stimulere bevægeglæden. Læg dig på gulvet med dit lille barn og rul henover Connect. Rul på maven, på ryggen, kryb og kravl og leg med jeres balance og faldreaktioner. Dit barn kan også ligge på langs eller på tværs eller sidde på sin numse og rulle. De fire blokke er også perfekte som små taburetter eller trædesten.
Når dit barn er klar så rul Connect til hinanden, det kræver samarbejde både mellem dig og dit barn, men dit barn skal også koordinere og time for at fange Connect i sine hænder.
Med Connect er det helt oplagt at bygge det fineste tårn. Et tårn, hvor kraft, præcision, finmotorik, grov motorik, ja hele kroppen er i gang, for at det lykkes.


Størrelse:

H14,5 x Ø16 cm
 

bObles tumlemøbler er udført i EVA-skum og er testet til børn. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet.
bObles vaskes med sæbe og vand. Tag det med under bruseren eller ud på en svømmetur, da bObles kan flyde. Alle bObles tumlemøbler er unikke – de er færdiggjort i hånden og kan derfor variere i størrelse.


Mål og vægt:


Højde: 14.50 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 16.00 cm
Vægt: 0.00 gr



Indpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...