Rubbabu Sansebold lille - Assorteret


Varenummer:  20327
Leverandør: Precious Toy
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

29,95 dkk26,96 dkk     (Spar: 2,99 dkk)
Farve: 
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Sensorisk bold der er et fantastisk udviklingsmæssigt legetøj, der kan holde børnene underholdt i timevis. Prisen er for 1 stk - du kan vælge mellem UNISEX = gul/orange, PIGE = rød/pink eler DRENG (blå/grøn). Køber du flere vil lageret tilstræbe at blande farver så længe lagerstatus tillader det

Rubbabu sansebold er nyttige til sensorisk udvikling og gode til børn med sanselige behov.

Lavet af naturgummiskum, de er bløde nok til at få små hænder til at klemme og holde dem let. Det bløde materiale er fantastisk til børn med særlige behov.

Babyer elsker den sanselige udforskning. Crawlers elsker at gå efter disse bolde, der ruller lige langt nok. Med en god bounce er de sjove for småbørn og børn i skolealderen. Dette holdbare legetøj er sjovt og lærer noget nyt i enhver alder!

Udviklingsmæssige fordele:

Fløjlsagtig flocket tekstur giver taktil stimulation.
Perfekt til at udvikle fine og brede motoriske færdigheder!

Særlige behov:

Yderligere sensoriske input er nyttigt på mange måder - til sanselig udvikling, som en fidget eller komfort legetøj.
Sikker praksis og udvikle motorkompetencer med dette bløde materiale.


Rubbabu er prisvindende legetøj med bløde bolde biler og flyvere i støbt naturgummi med blød velouroverflade i flotte stærke farver. Det er sikkert og giftfrit legetøj som er biologisk nedbrydeligt. Rubbabus legetøj er støbt i skum af naturgummi og har en blød velouroverflade. De simple former og stærke farver vækker glæde og det giftfri materiale er sikkert for selv helt små børn. Legetøjet er stærkt og holdbart, men samtidig blødt så det hverken gør skade på barn eller hjem under vild leg. Med Rubbabu får man unikt og sikkert legetøj, som hurtigt bliver børnenes favorit.

NB: Rubbabu produkterne tåler ikke opblødning, og er ikke beregnet til at børn sutter eller tygger på dem over længere tid.


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 5.00 cm
Vægt: 0.00 gr



Indpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...