Hevea sutteflaske med stjernebold - lyseblå


Varenummer:  454362
Leverandør: Hevea
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

189,00 dkk160,65 dkk     (Spar: 28,35 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Heveab Glass Bottle  0Mdr Blå Den nye unikke sutteflaske i glas med den populære Star Ball, der er lavet af 100% naturgummi. Star Ball bruges som cover til sutteflasken, så den lille nemt kan drikke selv. Flasken kan tages ud, så både flaske og Star Ball kan bruges for sig selv. Den kommer i en flot emballage, der gør den idéel som barselsgave til den lille ny.

Hevea sutteflasken er lavet af borosilikatglas, som er glas af høj kvalitet. Borosilikatglas er særligt resistent over for termisk chok og er stærkere og mere holdbart end almindeligt glas.

For at hjælpe de små til at holde om flasken, er Star Ball tilføjet som et naturgummi cover, der både hjælper barnet til nemt at få fat i flasken og gør at den ikke er glat. Samtidig fungerer naturgummi coveret også som en brud sikkerhed, da bolden hopper hvis den tabes på gulvet. Som mange af Heveas andre produkter har den dobbelt funktionalitet, Star Ball kan nemlig bruges som legetøj når den ikke bruges som cover på flasken.

Den leveres med en naturgummi flaskesut i størrelse 0 (til mælk og vand), skrue gevind, hætte og Star Ball cover. Flaskens størrelse er 150 ml og har en indikator måler på siden.

Fordelene ved Hevea glasflasken:

– 100% borosilikat glas og 100% naturlig flaskesut er BPA-fri, phthalat-fri & PVC-fri
– Udskiller ikke giftige kemikalier
– Meget hygiejnisk grunden den glatte overflade, der ikke er porøs
– Modstanddygtig overfor varme, tåler opvaskemaskine (placer hættedelene på øverste hylde) – kan også koges eller dampes. Fjern Star Ball ved rengøring
– Smag og lugt fri
– Den unikke Hevea naturgummi Star Ball gør det nemt for de små hænder at få fat og fungerer som brud sikkerhed hvis den tabes
– Den naturlige gummi flaskesut er blødere end silikone og meget modstandsdygtig over for bid
– Skruelåg kommer i 3 farver og er alle produceret i giftfri og øko venlig PP


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.