bObles Sansetumlinge - 4 stk. pak. flere farver


Varenummer: 909094
Leverandør: bObles
På lager: Nej - levering indenfor 7 dage

119,00 dkk107,10 dkk     (Spar: 11,90 dkk)
Farve: 
Antal:
Indpakning:  
BEKLAGER!  -  VAREN  ER  UDSOLGT!

Varebeskrivelse:

De skønne bObles sansetumlinge er på størrelse med en barnehånd, og lette at holde på. Små miniudgaver af de store tumledyr, Uglen, Elefanten, Hvalen, Krokodillen, Løven og Fisken. Det specielle - udover størrelsen- ved sansetumlingerne er bl.a kombinationen af materialer. De herlige sansetumlinger kommer i naturtræ, farvet EVA-skum og gennemsigtig akryl. De små sansetumlinger kan bruges til masser af leg og sjov for både små og store. Herlige som fantasidyrene i fortællingerne, sjove at prøve at stable, eller hvad med en tur i badet (ikke den i træ) da de ikke opsuger væske til sig. Flotte at stille på hylden i værelset som skønne pyntedyr når de ikke leges med. Pakket med 4 dyr i hver pakke i lækker indpakning i 3 forskellige farvekombinationer, jade, blå eller lilla. Vælg den ønskede farvekombination i højre side. Bemærk at de helt små børn ikke må lege uden opsyn af voksne, da de vil kunne bide småstykker af skumfigurerne.

Det er kun fantasien der sætter grænser og du og dit barn vil selv kunne finde på egne lege og anvendelsesmuligheder til tumledyret. Bobles Ugle er egnet til børn fra 6 måneder og opefter.


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 4.50 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...