Cheeky Chompers


Cheeky Chompers er hjertet af de fantastiske Neckerchew - verdens første tygbare savlesmæk for babier som har ømme gummer grundet tandfrembrud. Cheeky Chompers har desuden lanceret deres skønne Comfortchew - en innovativ tygbar nusseklud som kan fastgøres til barnets seng, klapvogn, barnevogn, autostol eller håndleddet.

Savlesmæk - Neckerchew Ditsy Joules Flowers Hurtig visning
Savlesmæk - Neckerchew Ditsy Joules Flowers

179,00     89,50 dkk

På lager         Læs mere »

Værd at vide om Cheeky Chompers ...Necherchew savlesmækkene kombinerer den populære savlesmæk med en påsat tygbar bidedel, som beroliger babys ømme gummer. Med mange skønne design, tilfører Neckerchew et smart supplement til babys eget tøj. Smart vendbar funktion, produceret af super blød jersey bomuld, som er behagelig for huden, og samtidig meget absorberende takket være dobbeltlaget den er syet i. Det specielle absorberende lag i midten af smækken, sørger for at savl og snavs ikke trænger igennem så hudirritations mindskes.


Ideen udsprang fra to mødre bosidende i Edinburgh i Skotland, Julie Wilson og Amy Livingstone, som under deres barsel sammen, opdagede at der var et mangel i markedet på bideprodukter som ikke kunne tabes, og ideen til Necherchew blev skabt. Cheeky Chompers blev officielt lanceret i februar 2013 og Neckerchew bliver i dag solgt i mere end 20 lande verden over, og solgt i mere end 100.000 eksemplarer til dato. Comforterchew nussekludene er lige blevet lanceret i september 2014, og spås en fantastisk succes.


Cheeky Chompers har desuden deltaget i det meget populære engelske BBC program Dragons' Den hvor iversættere præsentere deres ideer og produkter for en række højt estimerede forretningsfolk, med henblik på et videre samarbejde eller gode råd.