Grimms


Vi er meget begejstret for Grimms måde at få det enkle og stilrene og alligevel kreative til at mødes på. Grimms dækker hele produktporteføjlen: fra små rangler, raslefisk, stabeltårn, stabelkasser til ufordrende puslespil. Alt sammen i enkle designs, som favner både baby, børn og voksne. Udarbejdet i det lækreste økologiske træ med naturbaserede farver. Det er toppen af kvalitet og økologi indenfor legetøj. 

Grimms Stabelskåle - små røde Hurtig visning
Grimms Stabelskåle - små røde
 

199,00     179,10 dkk

På lager         Læs mere »

Værd at vide om Grimms ...Grimms Legetøj

Grimms er en tysk familieejet virksomhed, som sælger trælegetøj til hele verden. Trælegetøjet har et simpelt design og farves i regnbuens smukkeste farver. Det er toppen hvad angår kvalitet og økologi indenfor legetøj. Det findes bare ikke bedre.

Træprodukterne kan bruges af børn og barnlige sjæle, hvor kun fantasien og kreativiteten sætter grænser. Nogle produkter er også testet velegnede i terapeutisk sammenhæng.

Træet kommer fra bæredygtige forvaltede skove i Europa, og det meste af slibningen foregår manuelt, så lejetøjet får et anderledes og mere unikt look end maskinslebne træprodukter. Overfladebehandling, farvning og kvalitetskontrol foregår på hovedkontoret i Hochdorf i Tyskland.

Hos Grimms er emballage og transport er minimeret for at skåne miljøet. Virksomheden tager også socialt ansvar ved at udvikle produkter i samarbejde med handicappede.
Grimms er både 

FSC-certificeret og certificeret i henhold til 
ISO 9001:2008 kvalitetsstandard.