BS Buitenspeel


Legetøj som er meget velegnet til udendørs brug. Det er aktivt legetøj som bidrager til børnenes udvikling.
Her er legetøj både for store og små børn, samtidig med at det er leg som voksne har lyst til at deltage i.

UPS! ... Der opstod en fejlVi beklager, men der er problemer med dette link til den vare du efterspørger.
Dette kan skyldes at varen er udgået eller udsolgt, men vi kan kontaktes alle hverdage i tidsrummet 9:00 - 15:00 på telefon: 40525858

Værd at vide om BS Buitenspeel ...At spille er virkelig vigtigt, og især nu med så meget interesse for det nyeste teknologi. Buitenspeel spil er beregnet til unge og gamle i alle aldre og til udendørs og indendørsleg. 

Buitenspeels hovedkontor er beliggende i Haarlem, Holland. Der hvor de udvikler, former og tester deres legetøj og præsenterer deres brands internationalt. De markedsfører og sælger deres produkter gennem agenter, distributører og butikker over hele verden,  heribland os. Legetøjet er meget velegnet til udendørs brug. Det er aktivt legetøj som bidrager til børnenes udvikling og indlæring. Her er legetøj både for store og små børn, samtidig med at det er leg som voksne har lyst til at deltage i.

Fakta om BS BuitenSpeel

Kvalitet og originalitet er bestemt ord man får lyst til at hæfte på produkterne. Det hollandske firma lægger op til fællesskab, sjov leg med læring og bevægelse med deres kreative, farverige og robuste produkter i bedste kvalitet.