Milestone


Vi er stolte af at distribuere de meget populære Milestone Cards, fra Holland. Milestone Cards er på få år blevet en kæmpe succes, og der udvikles løbende på kortene, bl.a nye single kort til fri download (f.eks Din første jul m.m.)

UPS! ... Der opstod en fejlVi beklager, men der er problemer med dette link til den vare du efterspørger.
Dette kan skyldes at varen er udgået eller udsolgt, men vi kan kontaktes alle hverdage i tidsrummet 9:00 - 15:00 på telefon: 40525858

Værd at vide om Milestone ...Milestone Cards er på få år blevet en kæmpe succes, og der udvikles løbende på kortene. Desuden kommer der løbende nye fulde gaveæsker til. Senest er de sjove Mini Cards kommet, samt de helt nye special edition Milestone Miffy Baby Cards. Milestone Cards er helt igennem skønne fotokort som husker alle de særlige øjeblikke gennem graviditeten, den første tid med baby, og babys hele første år. De sjove Mini Cards giver nu mulighed for at huske de særlige sjove og skøre ting som det lidt større barn siger eller gør. Så nu er der ingen undskyldning for at glemme de særlige øjeblikke, som vi alle ønsker at kunne huske. Milestone Cards har vundet adskillige priser og bliver hele tiden ved med at gøre sig positivt bemærket.