4M


Vi er glade for at kunne præsentere videnskabs- og læringslegetøj fra 4M. 4M har siden 1993 udviklet læringslegetøj, der udfordrer barnet (og forældrene) ved intelligent leg og læring. Kombinationen med leg i samspil mellem forældre og børn er et af de positive værdipunkter ved 4M. 

UPS! ... Der opstod en fejlVi beklager, men der er problemer med dette link til den vare du efterspørger.
Dette kan skyldes at varen er udgået eller udsolgt, men vi kan kontaktes alle hverdage i tidsrummet 9:00 - 15:00 på telefon: 40525858

Værd at vide om 4M ...Vi er glade for at kunne præsentere vores videnskabs- og læringslegetøj fra 4M. 4M har siden 1993 udviklet læringslegetøj, der udfordrer barnet (og forældrene) ved intelligent leg og læring. Kombinationen med leg i samspil mellem forældre og børn er et af de positive værdipunkter ved 4M. 

Vi er specielt stolte af 4M´s grønne videnskabsprodukter, der øger legeværdier med øko-venlige tips og råd. Denne serie har blandt andet vundet følgende awards; 2010 & 2012 HSBC Living Business Awards- Certificate of Merit for Green Achievement, 2013 Green Office Award Label & REDDOT Award 2015.

Vi er stolte af at være en del af 4M-familien og repræsentanter i Danmark for produkter, der lever op til vores opfattelse af kvalitet samt social- og miljømæssig ansvarlighed. Derfor glæder det os meget, at specialbutikker med fagligt dygtigt personale nu skal give vejledning til kunderne og fortælle historien, der knytter sig til 4M´s fantastiske læringslegetøj.