Kontakt Renleg:  
40 52 58 58

Nuno Organic


Leverandør af Grimms, Engel, Hirsch og Lenalieb.

LEGETØJ OG ØKOLOGISK BØRNETØJ - HELT UDEN GIFT

Hos Nuno finder du det bedste indenfor legetøj og tøj til børn - både med hensyn til kvalitet og sikkerhed for at det ikke indeholder mistænkelige kemikalier som; ptalater fra pvc, pesticider, dixoxin, tungmetaller og opløsningsmidler.

Værd at vide om Nuno Organic ...Vi har igennem mange års erfaring håndplukket et sortiment i samarbejde med børn, der tilfredsstiller vores kunder som søger efter produkter til deres børn helt uden mistænkelige giftstoffer.

Alt legetøjet lever op til strenge krav fra Tyskland og vores tekstiler opfylder miljøcertificeringer ligeledes fra Tyskland og Holland. Alt legetøjet bliver produceret i Europa, så vi herved har sikkerhed for at miljøet hvor produkterne fremstilles ikke unødigt belastes og der ikke benyttes børnearbejde.

 

Lad det lille barn være barn. Der er hårdt pres på børnefamilier i dag. Derfor er det vigtigt at der er harmoni i det lille barns hverdag og at legetøjet lader barnet være kreativ på egne vilkår. Nunos trælegetøj giver et vælg af muligheder for en leg, hvor kun fantasíen sætter grænser. Legetøjet kan anvendes i flere år og gå i arv.

 

Tøjet hos Nuno er alt sammen i økologisk bomuld eller uld, eller i silke der ikke produceres økologisk, da silkemarker ikke benytter alle de kemikalier der benyttes ved især bomuldsproduktion.