Kontakt Renleg:  
40 52 58 58

Moover Toys


Moover Toys er et dansk produceret og dansk designet kvalitetsmærke. Legetøjet fra Moover Toys er lavet i træ, og er utroligt holdbart og slidstærkt. Moover Toys' legetøj leveres i en flad pakke, og samles hurtigt og nemt med Moover Toys' unikke kliksystem, helt uden brug af værktøj. At samle Moover Toys' legetøj er en konstruktiv fællesoplevelse for både børn og voksne, og senere har barnet lært selv at samle sit legetøj.

Moover Baby Dump Truck Natur Hurtig visning
Moover Baby Dump Truck Natur
 

799,00 dkk

På lager         Læs mere »

Værd at vide om Moover Toys ...Designet er unikt og tidsløst, og tager man et kig på udvalget af produkter, vil man opleve noget man kender fra sin egen barndom. Alle produkter fra Moover Toys er naturligvis CE godkendt og overholder de meget skarpe danske krav.

Moover Toys' produkter er i overensstemmelse med EU's obligatoriske sikkerhedskrav samt sikkerhedskravene i Island, Norge, Schweitz, Nordamerika, Australien/New Zealand samt andre APEC-lande. Moover Toys' produkter testes af internationalt anerkendte testlaboratorier. Disse krav dækkes under

  • ASTM F963 – 11 / CPSIA
  • EN71
  • SOR/2011
  • AS/NZS ISO 8124

Moover Toys' produkter gennemgås og vurderes under designforløbet og testes yderligere før afsending for at opretholde Moover Toys' kvalitetsniveau.