Tøj


Engel er kendt for at lave det lækreste, bløde babytøj i uld, uld/silke og bomuld. Deres tekstiler er GOTS certificeret, hvilket er de højeste og strengeste krav indenfor økologi. Hirsch Natur Strømpebukser og strømper/sokker er i bedste økologisk kvalitet.

Værd at vide om Tøj ...Engel er kendt for at lave det lækreste, bløde babytøj i uld, uld/silke og bomuld. Deres tekstiler er GOTS certificeret, hvilket er de højeste og strengeste krav indenfor økologi. Vælger du børnetøj fra Engel, er det lavet i økologiske materialer, og som er helt uden skadelige kemikalier. De økologiske materialer er bl.a Merinould/Silke og bomuld. Så det findes bare ikke bedre. Engel Uld er Tysk og det er af meget høj standard, hvilket vi lægger meget stor vægt på. Vi har et bredt udvalgt af undertøj, nattøj og overtøj til de små. Vi har desuden skiundertøj voksne.

ENGEL laver økologisk tøj i naturlige materialer til baby, børn og voksne. ENGEL Natur´s kollektion består primært af den fineste økologiske meriono uld, økologisk merino uld med silke og økologisk bomuld. ENGEL Natur´s kollektion er GOTS eller IVN BEST certificeret. 

ENGEL´s produkter er udelukkende produceret i Tyskland og er af højeste økologiske kvalitet. 

Hirsch Natur Strømpebukser og strømper/sokker er i bedste økologisk kvalitet. Hirsch laver de lækreste uldsokker og strømpebukser af 100% økologisk uld og bomuld. Ulden kommer fra Patagonien fra økologiske får. Det patagonske klima, som er koldt, passer rigtig godt til de økologisk opdrættede får. Klimaet giver langt færre problemer med parasitter, som kan være en udfordring under varmere himmelstrøg. Produktionen foregår i Tyskland og produkterne er udelukkende produceret af rene økologiske materialer og indfarvet med plantefarver. Super høj kvalitet og lang holdbarhed, kombineret med mange års erfaring i produktionen af uldstrømper og strømpebukser gør Hirsch Natur til en af de bedste på markedet