bObles Krokodille Limited Edition - Petite Cherry


Varenummer:  01-044-015-017
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

399,00 dkk319,20 dkk     (Spar: 79,80 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Krokodillen er lille og let, så barnet selv kan flytte rundt på den. Lige som sine større familiemedlemmer indbyder krokodilleungen til at bruge sin fantasi og til at tumle, samtidig med at den kan indgå som en dekorativ del af møblementet i hjemmet.

 

Her kan det lille barn øve sig i at gå op ad trapper, hoppe ud fra forskellige højder fra krokodillens skrå ryg eller forsøge at holde balancen, når krokodillen bliver vent på hovedet.

 

bObles krokodillen inviterer børn til leg og sjov, og den kan kombineres med andre af bObles' søde og sjove skumfigurer i skønne farver, så barnet får endnu flere muligheder til leg, der udvikler motorikken.

 

Dimensioner:
- Højde: 12 cm
- Længde: 40 cm
- Bredde: 25 cm

bObles tumlemøbler er danskdesignede møbler, som er udviklet til at udvikle børns motorik og motivere dem til at bevæges sig. Møblerne er skabt til mange forskellige funktioner samtidig med at de er flotte at se på - både på børneværelset og i stuen. Alle tumlemøblerne er lavet i fast EVA-skum uden farlige giftstoffer og phtalater.

Fremstillet af:
- 100% EVA-skum


Mål og vægt:


Højde: 12.00 cm
Bredde: 25.00 cm
Længde: 40.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...