DEADLINE FOR KøB AF JULEGAVER TIL LEVERING: 22. DECEMBER KL 12:00

bObles Friends - Rose


Varenummer:  02-008-032-110
Leverandør: bObles
På lager: Nej - levering indenfor 7 dage

999,00 dkk
Antal:
Indpakning:  
BEKLAGER!  -  VAREN  ER  UDSOLGT!

Varebeskrivelse:

 

Venner for evigt. Hver for sig og sammen skaber Friends uendelige timer af sjov, motorisk udvikling og leg for alle – uanset alder. bObles Friends er to tumlemøbler i ét. De passer sammen som en cylinder, der danner et lille bord eller taburet i stuen - også til mor og far!

Dit barn får styrket ryg og nakke, når der ligges på maven og vippes på Friends. Super dejligt er det også at få leget med den vestibulære sans, når balance og koordination udfordres. Lav sjov med Friends og inviter til at krybe rundt om eller kravle henover – find på jeres egen leg og nyd dit barns bevægelsesglæde - mærk, hvor den trives i dit nærvær.

%uFEFFStørrelse:
H32 x Ø32 cm

bObles tumlemøbler er udført i EVA-skum og er testet til børn. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles vaskes med sæbe og vand. Tag det med under bruseren eller ud på en svømmetur, da bObles kan flyde. Alle bObles tumlemøbler er unikke – de er færdiggjort i hånden og kan derfor variere i størrelse.


Mål og vægt:


Højde: 32.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 32.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...