BObles Twin - Grey


Varenummer:  02-007-036-880
Leverandør: bObles
På lager: Nej - levering indenfor 7 dage

749,00 dkk674,10 dkk     (Spar: 74,90 dkk)
Antal:
Indpakning:  
BEKLAGER!  -  VAREN  ER  UDSOLGT!

Varebeskrivelse:

Dit barn kan bruge Twin som en almindelig stol eller vende den om, så den får et lille frækt vip, hvor balancen bliver udfordret.
Balancen er med os i alt, hvad kroppen foretager sig, og jo mere tryg dit barn er ved sin balance og sine faldreaktioner, jo mere vil dit barn selv udfordre balancen. På en Twin kan dit barn veksle mellem at sidde stabilt eller med et lille vip - helt afhængigt af, hvad der føles rart for kroppen.

Twin købes enkeltvis, men er designet til at passe sammen med endnu en Twin, så de to dele tilsammen danner en cylinder, der kan fungere som et lille bord, som dit barn godt kan stå på, gå på og hoppe ned fra eller er to stole til de bedste venner.

%uFEFFStørrelse:
H36 x L36 x B29 cm

bObles tumlemøbler er udført i EVA-skum og er testet til børn. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles vaskes med sæbe og vand. Tag det med under bruseren eller ud på en svømmetur, da bObles kan flyde. Alle bObles tumlemøbler er unikke – de er færdiggjort i hånden og kan derfor variere i størrelse.


Mål og vægt:


Højde: 36.00 cm
Bredde: 29.00 cm
Længde: 36.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...