Kontakt Renleg:  
40 52 58 58

Plantoys Tandlægesæt


Varenummer: 3493
Leverandør: Scandinavian Baby Products
På lager: Nej - levering indenfor 7 dage

269,00 dkk
Antal:
Indpakning:  
BEKLAGER!  -  VAREN  ER  UDSOLGT!

Varebeskrivelse:

Det er da bare så skønt, det her tandlægesæt med tænder, der vist trænger til lidt kærlighed. 

Gør klar til at give dukken, bamsen og Storesøsters bisser en grundig renovering - det er bare på med værktøjsbæltet og i gang. 

Hvis dit barn er lidt tvivlende overfor det der med tandlæge, så prøv at lege jer til større tryghed. Vis, hvordan man gør, hvad redskaberne kan, og hvordan yndlingsdukken helt tydeligt har det meget bedre i tænderne, når det hele er renset og fint. 

Med i sættet er der både bælte, tandlæge redskaber og et tandsæt med både raske og ikke så raske tænder med caries. 

Udvikler både finmotorikken og fantasien. 

18 dele i alt

Alt er fremstillet af bæredygtigt gummitræ. Træerne er udtjente træer fra latex-produktion, hvor man anvender saft fra gummitræer til produktionen af latex. Når træerne ikke afgiver så  meget saft mere på grund af alder, fældes træerne. De anvendes nu af Plantoys til legetøj af alle mulige fantastiske slags, som udvikler børns kreativitet, selvstændighed og motorik. 

Plantoys planter herefter nye træer for at beskytte mod erosion og for at sikre, at jorden fortsat kan skabe et livsgrundlag for de hundredvis af familier, hvis liv afhænger af Plantoys produktion. 

Farverne er kemifrie og naturlige, og blæk/lim er lavet af soyaprodukter. 

Træet er ekstra holdbart og tørres i ovn ved en særlig miljøvenlig proces, som sikrer lang levetid. 

Plantoys tænker bæredygtighed ind i alle dele af produktionen. Således sørges der også for, at familiernes børn går i skole, og arbejderne får hjælp til at spare op af deres løn og få økonomisk rådgivning. 

Vi har besøgt Plantoys i Thailand, og vi er meget begejstrede for både legtøjet og for visionen om at være med til at skabe en bedre verden.


Mål og vægt:


Højde: 12.00 cm
Bredde: 22.50 cm
Længde: 0.50 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.