Rubens Barn dukke Harry - Party (42 cm)


Varenummer:  50035
Leverandør: Rubens Barn
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

479,00 dkk407,15 dkk     (Spar: 71,85 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Rubens Barn – Rubens dukke Harry

Drengeudgave af den originale empatidukke. Rubens dukken er håndsyet i bløde fleece materialer og stoppet så tilpas, at den er dejlig at kramme. Rubens dukker er helt specielle, da de er tungere i bagenden end en almindelig dukke og har et meget livagtigt udtryk. De broderede øjne og dukkens finurlige udtryk gør, at barnet får en følelse af kontakt og ”ægthed”.

Rubens dukker anbefales til børn fra 2-års alderen, da de stimulerer barnets udvikling af empati og hjælper barnet med at lære sociale færdigheder. Det giver en helt speciel og god følelse at holde et Rubens dukke i armene, som er meget svær at beskrive. Det nærmeste vi kan komme er at sammenligne med den dejlige følelse man får, når man holder et spædbarn og hvordan man slet ikke kan lade være med at kysse det og holde det tæt ind til sig. Den samme følelse får man med Rubens dukkerne - når man først har krammet dem, er det svært at give slip igen.

Rubens dukken kan håndvaskes. Dukken fås med tøj som vist på billedet. fra 2 år.


Mål og vægt:


Højde: 42.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...