Sebra Yomi Seng - Base/Underdel - Earth Brown (Lys Brun)


Varenummer:  2001307
Leverandør: Sebra
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

1.895,00 dkk1.516,00 dkk     (Spar: 379,00 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Yomi Seng Sebra Base/Underdel. Customisation – det at sammensætte et produkt på sin egen personlige måde – er en tendens, der under tiden vinder mere og mere frem. Sebra har lyttet og skabt en seng, hvor netop customisation har været omdrejningspunktet under designprocessen – deraf også navnet Yomi, der er en sammentrækning af ”you” og ”mix”.

Resultatet er en elegant babyseng med rene, skandinaviske linjer, som kan sammensættes ved at kombinere sengebund og tremmeoverdel på forskellig vis.

Yomi sengebunden, der fås i farverne moon grey og earth brown kan således kombineres med Yomi tremmeoverdelen i hvid eller mat-lakeret bøgetræ, alt efter hvilket udtryk der ønskes. Yomi sengeelementerne sælges separat, hvilket sikrer at forbrugeren til enhver tid kan give sengen et nyt udtryk.

Yomi er udstyret med en hæve-sænkebund, så liggehøjden nemt kan justeres, hvilket er til stor glæde, når barnet er spædt. Når barnet lærer at sidde selv, sænkes bunden, så barnet ikke risikerer at falde ud over sengekanten.

Sengens aftagelige sideribber kan fjernes, når barnet er gammelt nok til selv at kravle ud af sengen. Denne egenskab gør samtidig sengen til et lille sofamøbel, der er til stor glæde i de vågne timer.


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...