Kontakt Renleg:  
40 52 58 58

Sebra seng i Rosa (tidl Kili)


Varenummer: 2003301
Leverandør: Sebra
På lager: Nej - levering indenfor 7 dage

5.399,00 dkk4.751,12 dkk     (Spar: 647,88 dkk)
Antal:
Indpakning:  
BEKLAGER!  -  VAREN  ER  UDSOLGT!

Varebeskrivelse:

Den nye Sebra Juno seng

Sebra Interiør erhverver den eksklusive eneret til den originale Juno seng og relancerer en opdateret version af designklassikeren.

Sebra Interiør, der designer kvalitetsmøbler, -tekstiler, -legetøj og -accessoires til børn, deres værelser og omgivelser, har erhvervet retten til den ophavsretsligt beskyttede designklassiker Juno sengen og relancerer den klassiske og smukke seng under navnet Sebra sengen – sengen, der vokser med barnet. Sengen har justerbar bund.

Sebra sengen er behandlet med en helt særlig antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling, som sikrer et renere indeklima og beskytter barnets sundhed. Mikrobiologiske sølvioner, som især bliver brugt i sundhedssektoren, nedbryder og forhindre mikroorganismer i at gro og mindsker derfor også spredningen af bakterier. Træmalingen er uafhængigt testet efter de restriktive JIS Z 2801 normer blandt andet på E. coli- bakterier, som ifølge Statens Serum Institut er blandt de meste almindelige årsager til bakterielle infektioner. Efter 24 timer ses der et markant fald og en reduktion på hele 99,9% i bakterievæksten i forhold til ubehandlede produkter, og produktet udviser derfor fortræffelige bakteriehæmmende egenskaber.

Sebra sengen er udarbejdet i birketræ og kommer i farverne hvid, grå, pastel blå og pastel rosa. Den indvendige længde er 112,5 cm med en bredde på 70 cm som babyseng og som udslået juniorseng har den en indvendig længde på 155 cm.


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...