HUSK AT WEBSHOPPEN ER åBEN I PåSKEN, OG BESTILLINGER SENDES STRAKS EFTER PåSKE

Milestone Junior Kort - Dansk udgave


Varenummer:  MTC107
Leverandør: Milestone
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

159,00 dkk79,50 dkk     (Spar: 79,50 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Junior kort fra 1-4 år.
Der er en første gang for al ting!
Fra år 1-4 i junior's liv, vil disse år være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser. Øjeblikke som junior selv og junior's nærmeste vil blive begejstret over. Første gang junior sad på potte, lavede sin første tegning, kan gå på trapper, hoppe og meget mere. Alle milepæle som du ville ønske du kunne huske for altid.
Det kan nu lade sig gøre. Med Milestone junior Cards, kan du forene din junior, den vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Det er den perfekte gave for enhver som har små børn i huset, eller lige er blevet forældre. Med Milestone Junior Cards, kan du bevare mindet om alle de specielle øjeblikke så frisk, som den dag det skete.
30 søde illustrerede Milestone Junior Cards, i lækker gaveæske, dækker Junior's år 1-4 med øjeblikke, der nu aldrig vil blive glemt.

Milestone Mini Cards er produceret i Holland, trykt på FSC godkendt karton, og trykt med Vega-Fast ink: (specielfremstillet trykfarve baseret på 100% vegetabilske olier). Milestone kortene er derfor helt fri for skadelig kemi, eller til belastning af miljøet.


Mål og vægt:


Højde: 14.80 cm
Bredde: 10.40 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 gr



Indpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...