bObles Donut Stor - Lys Jade


Varenummer: 322-00-060-444
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

599,00 dkk539,10 dkk     (Spar: 59,90 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Sælges i en begrænset periode til intropris: DKK 599,- (normalpris: DKK 699,-)

Hop, leg, flyv, grin! På den nye store Donut er der uanede muligheder for motorisk leg. Hele kroppen bliver stimuleret, både når barnet kravler, sidder, ligger eller hopper på den.

Den store Donut inviterer både til leg og afslapning for store og små. Sus igennem luften på maven henover den brede, bevægelige boble, tril den igennem rummet og indhent den, eller lig og slap af i den kæmpe, elastiske ”loungestol”. Barnet kan også afprøve balancen og bounce op mod skyerne og ned igen på den hoppende Donut.

Ligesom de mindre Donuts kan den store presses ned i gulvet og danne et vakuum, der står fast, eller stables oven på hinanden til et kæmpe tårn – hvor højt kan du bygge, før det vælter?

Mål: Ø55-60 x H30 cm

bObles Donut er udført i et kraftigt elastisk materiale med EVA-skumknap i midten uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles Donut er testet til børn. 

bObles Donut kommer uoppustet, men med tilhørende pumpe. 


Mål og vægt:


Højde: 30.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 55.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.