Kontakt Renleg:  
40 52 58 58

bObles Elefant i Multi Pink


Varenummer: 001-01-024-111
Leverandør: bObles
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

999,00 dkk899,10 dkk     (Spar: 99,90 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

 

 

bObles elefant er et af de tumlemøbler der går igen år efter år. Elefanten giver barnet mange forskellige motoriske legemuligheder; den kan vippe, den kan stå, man kan stable på den, man kan balancere på den, man kan gynge fra side til side og man kan kravle og hoppe på den. Mulighederne er kun begrænset af barnets egen fantasi, nysgerrighed og lærelyst.

Tumlemøblerne er produceret i en fast EVA skum med en stoflig overflade. Materialet er let at rengøre, det suger ikke vand og kan skrubbes under bruseren efter behov. Tumlemøblerne er specielt testet til børn og indeholder ingen giftstoffer eller phthalater.

bObles elefant er egnet til børn fra 6 måneder og opefter.

bObles Elefant er fuld af fantasifuld leg, der stimulerer og udfordrer barnets motorik. Barnet kan tage på tur med Elefanten og vippe sig igennem savannen fra side til side og frem og tilbage, eller surfe på dens fødder henover havets vilde bølger. Elefanten er også dejlig for små som store at ligge henover på maven og på ryggen. Både koordination og balance bliver trænet på Elefanten, hvad end den bruges i den aktive eller stille leg.

 bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Testet til børn.

Mål: H 32, L 55, B 24 cm

 


Mål og vægt:


Højde: 32.00 cm
Bredde: 24.00 cm
Længde: 55.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 4.50 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.