Vulli Sophie Giraf bidedyr 18 cm.


Varenummer: 616400
Leverandør: Precious Toy
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

199,00 dkk179,10 dkk     (Spar: 19,90 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Prisbelønnet bidedyr fra Vulli. Den lille version Sofie giraf 18 cm. fra Vulli er det mest populære babylegetøj i Frankrig - nogensinde! Produceret af 100% ren Heveagummi helt fri for phthalater, BPA (Bisphenol A) eller andre skadelige stoffer. Indfarvet med helt giftfrie fødevarefarver. Det betyder, at dit barn gerne må bide og sutte på Sofie giraf - for det er ren natur. Sophie Giraf er helt unik, og det eneste legetøj der stimulerer alle babys 6 sanser helt fra 3 mdr.s alderen. Sophie Giraf er især god til at dulme kløende gummer når de små bisser er ved at bryde frem. Det gør Sophie Giraf nem at adskille fra alt det andet legetøj. Vullis produkter er på vej ind over mange landes grænser, og det er fuldt forståeligt. For det er virkelig noget af det bedste, du kan byde dit barn!

Sophie la Girafe overholder samtlige standarder - herunder CE standarden, på alle punkter. Intet legetøj bliver testet så ofte som Sophie la Girafe, og hver batchnummer bliver gennemtestet i henhold til alle standarder verden over, før det sendes i ud i handlen, således at Vulli sikrer sig at produkterne efterlever selv de strengeste krav.

Egnet fra 0-3 år. Leveres i fin gaveæske.

Se den lille video af Sophie Giraf og lille Cade nedenfor.

{flv width="325" height="300"}cadesophie{/flv}


Mål og vægt:


Højde: 18.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 grIndpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...